Ohjeita Helsingin Kotkien 90-vuotisjuhliin

Helsingin Kotkien 90-vuotisjuhlat pidetään lauantaina 9.3. klo 14 Mellunmäen ala-asteella osoitteessa Rukatunturintie 14.

Pukukoodi

HeKon 90-vuotisjuhlien pukukoodina on partioasu tai smart casual. Jos olet partiolainen, niin pue päällesi virallinen partioasu eli siistit tummat housut tai hame, partiopaita ja partiohuivi. Jos et ole partiolainen, niin pukukoodina on smart casual. Pukukoodi tarkoittaa siistiä ja rentoa asua, joka on hieman arjessa käytettävää asua juhlavampi. Naisilla smart casual voisi olla esimerkiksi mekko, tunika, jakku tai neule. Miehillä smart casual voisi olla esimerkiksi kaulus- tai neulepaita. Asun alaosana voi olla siistit farkut tai suorat housut.

Saapuminen juhlaan

Olethan ajoissa paikalla. Ovet aukeavat klo 13.30. Juhlan virallinen osuus alkaa klo 14 lippujen saapumisella ja siinä vaiheessa vierailijoiden tulisi olla jo juhlasalissa.

Käynti juhlaan tapahtuu Rukatunturintien kautta, pääovesta A (kuvassa punaisen nuolen osoittama paikka).


Esteettömyys

Sisäänkäynti juhlasaliin on esteetön, mutta tie ovelle on jyrkkä ja mahdollisesti liukas.

Juhla tapahtuu koulun yläkerran juhlasalissa. Kahvitilaisuus on alakerrassa, koulun ruokasalissa. Alakertaan menee portaat. Tarvittaessa ruokalaan pääsee ulkokautta esteettömästi tai hissillä.

Lisäkysymykset esteettömyydestä voi lähettää sähköpostilla ikra(at)heko.org

Parkkipaikat

Parkkipaikkoja on alueella vähän. Toivomme, että lähialueella asuvat tulisivat paikalle kävellen, julkisilla kulkuneuvoilla tai yhteiskyydeillä.

Koulun ympärillä on muutamia parkkipaikkoja sekä Rukatunturintien että Naulakalliontien kautta kuljettuna. Jos parkkeeraatte koulun pihalle, niin jätättehän kulkureitit sekä pelastustiet vapaiksi. Myös Rukatunturientien ja Naulakalliontien varteen voi jättää auton. Parkkipaikat ovat merkitty kuvaan punaisella.

Tämän lisäksi Naulakalliontien varrella on yksi vapaa 24h parkkipaikka (kuvassa vasemmassa reunassa).


Puheen pitäminen juhlassa

Mikäli haluat pitää puheen tai muun puheenvuoron juhlassa, niin olethan yhteydessä Hannaan tai Heidiin ennen juhlaa, niin osaamme aikatauluttaa puheen ohjelmaan. Tavoitat heidät etunimi@heko.org osoitteista.

Vanhojen jäsenten ja johtajien illallinen

Helsingin Kotkien juhlaillallinen Rastilan Kartanossa, Karavaanikatu 4, juhlan jälkeen klo 19. Illallinen maksaa 55 € / hlö.
Hinta sisältää alkoholittoman alkumaljan, alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan.

Tervetuliaismalja
Lehtikuohu

Alkuun
Creme Ninon, hernesosekeitto VEG
Monamin leipä VEG
Hernepesto VEG

Pääruoka
Uunilohta, tillikastiketta ja perunaa G, L
Sitruunapavut VEG
Myskikurpitsaa ja pinaattia VEG

Ruokajuomana sitruunalla maustettu vesi

Jälkiruoka
Pavlova kauden marjoilla tai hedelmillä G, L
Pavlova kauden marjoilla tai hedelmillä VEG

Kahvi tai haudutettu tee